Hoe tevreden ben jij over ons?

Wij willen jou iedere dag een goede dienstverlening bieden. Dit doen wij met veel plezier. We willen graag van jou horen wat goed gaat en wat beter kan. Denk hierbij aan onze bereikbaarheid, maar ook hoe jij de communicatie met ons ervaart. Deel daarom jouw ervaring met ons!

Ga naar ons inwonersplatform Samen Zundert en vul de vragenlijst ‘Dienstverlening: samen naar een beter Zundert’ in. Dit kan tot met 13 december. Onder de inzendingen verloten wij tien VVV-bonnen ter waarde van €25,-. Alvast bedankt voor jouw bijdrage!

Hé Bikkels, opgelet!

Surplus organiseert weerbaarheidstrainingen in onze gemeente. Hierin leer jij beter voor jezelf op te komen. Ook wordt jij zekerder van jezelf én pak jij nieuwe situaties met meer zelfvertrouwen aan.

Er zijn twee soorten trainingen:

  • Bikkels in de Dop: bikkeltraining voor jongens en meiden tussen de 8 en 12 jaar.
  • Bikkels aan de Top: bikkeltraining voor jongens en meiden tussen de 12 en 16 jaar.

Een training bestaat uit zes bijeenkomsten. Mail voor meer informatie naar bikkeltraining.zundert@surplus.nl of bel naar Sophie Molenaar: 06 18 61 88 06.

Vier inwoners in podcastserie 'Grensverhalen'

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties heeft de podcastserie ‘Grensverhalen’ gelanceerd. In deze vierdelige podcastserie wordt de luisteraar meegenomen op een ontdekkingsreis langs de grensregio’s van Nederland. Aflevering 3 gaat over Noord-Brabant.

Vier inwoners van onze gemeente geven een uniek kijkje in hoe het vroeger was en hoe het nu is om aan de grens te wonen, te werken en actief te zijn in het verenigingsleven. De verbinding met Vlaanderen is hier groot. Luister naar de podcast en hoor hoe Bart Broosens, Maurice Geuskens, Gerard van Hassel en Colin Maas vertellen over hun ervaringen.

 

De podcastserie is te vinden via:
 

Op rustige, nachtelijke tijden wordt onze openbare verlichting gedimd

Energiebesparing én het verminderen van lichthinder en -vervuiling in de nachtelijke uren zijn het doel. Hierbij mag uiteraard de veiligheid niet in gevaar komen.

- De verlichting brandt van 06.00 tot 22.00 uur op 100%;
- Hierna wordt – tot middernacht – gedimd tot 70%;
- Van middernacht tot 05.00 uur is de verlichting gedimd naar 50%;
- Tot 06.00 uur brandt de verlichting op 70%.