Regel het online bij de gemeente Zundert!

U hoeft alleen nog een afspraak te maken voor aanvraag van reisdocumenten of een rijbewijs. Al onze andere producten, kunt u online regelen.

Komt u er online niet uit? Dan bent u van harte welkom op het raadhuis. U dient dan wel een afspraak te maken.

Ingeklapt

Wel afspraak nodig

Voor de volgende producten moet u een afspraak maken: 


Reisdocumenten


Rijbewijs

Ingeklapt

Afspraak maken

Een afspraak maakt u via het formulier 'Afspraak maken' of via 076-599 56 00.
 

Let op: voor het ophalen van uw nieuwe paspoort, identiteitskaart of rijbewijs, hoeft u geen afspraak te maken. U kunt hiervoor terecht bij de snelbalie in het raadhuis. 
 

Meerdere afspraken?

Heeft u twee producten nodig, bijvoorbeeld een rijbewijs en een reisdocument? Maak dan twee afspraken, indien mogelijk aansluitend op elkaar.

Ingeklapt

Openingstijden - Corona

Ondanks de verscherpte richtlijnen van het RIVM, gaat onze dienstverlening aan de inwoners door. Let op: wel worden de openingstijden beperkt. Voor het afhalen van reisdocumenten of rijbewijzen kunt u op maandag- tot en met vrijdagochtend tussen 09.00 en 12.30 uur terecht in het Raadhuis.

Mocht er geen ruimte zijn voor een afspraak én is er sprake van spoed, dan vragen wij u om ons te bellen via: 076-599 56 00. Wij zoeken dan in overleg naar een oplossing.

Ingeklapt

Betalen

Sommige producten, zoals een nieuw paspoort, kosten geld. Dit betaalt u tijdens uw afspraak contant of met pin. Bij producten die online te verkrijgen zijn, betaalt u online met iDeal. 

Ingeklapt