Klein Zundert krijgt een nieuwe school

Klein Zundert krijgt een nieuw schoolgebouw waar leerlingen met plezier kunnen leren. Alleen dan is het mogelijk om samen stappen te maken. Als individu, als groep, en als school. Klaar voor de toekomst!

De nieuwe St. Antoniusschool komt op de plek waar nu het huidige gebouw staat. Dit betekent dat er heel wat verandert in de buurt én dat leerlingen tijdelijk ergens anders les krijgen. Een deel van de leerlingen gaat naar lokalen in de Annaschool en een deel gaat naar tijdelijke schoollokalen naast het Jeekaacee gebouw in Zundert. De verhuizing vindt waarschijnlijk eind februari plaats. Daarna starten we met de sloop en bouw van de school. 

Ingeklapt

Contact

Heeft u na het lezen nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij proberen u dan zo goed mogelijk te helpen. Weet dat wij soms niet direct een antwoord hebben. Wij vragen hiervoor om uw begrip.

Gemeente Zundert

Telefoonnummer: 076 - 599 5600. Bereikbaar van maandag tot en met donderdag, van 08.00 tot 17.00 uur. En op vrijdag van 08.00 tot 12.30 uur. U kunt ook mailen naar gemeente@zundert.nl.  

St. Antoniusschool

Telefoonnummer: 076 – 597 35 98. Bereikbaar tijdens schooldagen. U kunt ook mailen naar antoniusschool@spoz.nl.

Ingeklapt