10 februari 2023

Op maandag 13 februari staat de ValOpShop bij VV Zundert. Vanaf 17.45 uur kun je je fiets laten checken op verlichting en zichtbaarheid. Goed gedrag wordt beloond. Fietsers kunnen een bijpassend presentje uitzoeken. Kan jouw fiets nog verlichting gebruiken? Ook daarvoor kan je terecht bij de ValOpShop.

 

Fietsen in het donker zonder licht?

De kans op een ongeluk schiet omhoog. Veel fietsers staan er niet bij stil en wagen zich op goed geluk in het verkeer. En dat geldt niet alleen voor fietsers. Ook voor voetgangers is er nog veel te winnen. Hoogste tijd voor extra aandacht gedurende de komende donkere maanden.

Wethouder Ralph Bogers: “In Brabant gaan we voor NUL verkeersslachtoffers. Iedereen die deelneemt aan het verkeer heeft hier invloed op. Daarom is het goed dat fietsers en voetgangers bewust zijn van hun zichtbaarheid. Licht aan in het donker; daar kun je niet genoeg op hameren.”

Over de ValOpShop

De ValOpShop is een zichtbare en interactieve campagne tijdens de wintertijd. De ValOpShop is de naam van een leuk, enthousiast promoteam dat met twee bussen als een soort pop-up store door Nederland rijdt. Meer informatie vindt je op de website van de ValOpShop.

De ValOpShop komt op 13 februari, vanaf 17.45 uur bij VV Zundert, Wildertsedijk 22, 4881 EV Zundert.

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/artikel/doe-jij-het-met-licht-aan-of-licht-uit