09 augustus 2023

Inwoners kunnen meldingen over hun buurt eenvoudig doen via SIGNALEN. Dit systeem is al sinds afgelopen 1 januari in gebruik. Maar, vandaag start er een brede publiekscampagne over SIGNALEN. Wethouder Ellie Kools trapte de campagne af door magneetstickers op de auto’s en bussen van onze servicedienst te plakken.

De publiekscampagne is duidelijk zichtbaar in het straatbeeld. Naast de magneetstickers, gebruiken we lantaarnpaalborden én stickers op prullenbakken en stoeptegels.

 

Aantrekkelijke leefomgeving

Ik wil ook iedereen uitnodigen vooral gebruik te maken van SIGNALEN. Samen houden we onze leefomgeving aantrekkelijk’, vertelt Kools. De campagne is in de maanden augustus, september en oktober op zijn hoogtepunt. Maar, SIGNALEN is een belangrijk systeem, dus er blijft aandacht voor.

De techniek van SIGNALEN is moderner dan bij ons vorige meldingssysteem. Hierdoor kunnen wij  meldingen makkelijker verwerken. De afgelopen maanden hebben we veel ervaring opgedaan met het systeem. Ook haalden we er een aantal kinderziektes uit. Nu is het tijd voor een brede publiekscampagne’, besluit Kools.

 

Geen app, wel een snelkoppeling

Inwoners komen via de website meldingen.zundert.nl bij SIGNALEN. In vier simpele stappen kunnen zij een melding doen. Er is geen app beschikbaar, maar wel een eenvoudige snelkoppeling. Dit werkt even gemakkelijk als een app. In deze handleiding leest u hoe u deze snelkoppeling instelt.

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/artikel/doe-makkelijk-een-melding-over-uw-buurt-via-signalen