22 september 2023

Op zaterdag 23 september ontvangt de heer Ad de Bruijn uit handen van burgemeester Joyce Vermue de penning van verdiensten van de gemeente Zundert. De uitreiking vindt plaats tijdens het buurtfeest van buurtschap Klein-Zundert in café zaal Den Hoek, Rucphenseweg 14 te Zundert.

De heer de Bruijn neemt in 2023 na 48 jaar afscheid als bestuurslid van buurtschap Klein-Zundert.

In 2008 heeft hij zijn voorzitterschap bij de buurtschap beëindigd, maar is aangebleven als bestuurslid. Zijn aandacht ging vooral uit naar de nieuwe generatie corsobouwers en het bijstaan van vrijwilligers in de uitvoering van bestuurlijke en organisatorische werkzaamheden.

Voor het bloemencorso is hij nog jarenlang portefeuillehouder evenementen geweest met de zorg voor de show- en marchingbands.

 

Al meer dan 60 jaar zet hij zich in voor diverse organisaties en activiteiten in de gemeente Zundert.

In 1997 is hij Koninklijk Onderscheiden voor zijn 20-jarig voorzitterschap van buurtschap Klein-Zundert, zijn meer dan 20-jarige inzet voor het Bloemencorso Zundert en zijn 18-jarige inzet voor het St. Nicolaascomité. Deze inzet heeft hij na 1997 onverminderd voortgezet.

Zijn tomeloze inzet wordt gezien als een voorbeeldfunctie en inspiratie voor andere vrijwilligers

Vanwege zijn jarenlange verdiensten voor de Zundertse Maatschappij ontvangt de heer de Bruijn de penning van verdiensten.

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/artikel/gemeentelijke-onderscheiding-voor-ad-de-bruijn