11 juli 2023
Marloes van Rijswijk

Het college van B&W heeft vandaag, op 11 juli, Marloes van Rijswijk benoemd als gemeentesecretaris voor de gemeente Zundert. Zij start op 1 september.

Marloes van Rijswijk, 38 jaar oud, is een ervaren, energieke gemeentesecretaris met ruime ervaring binnen de lokale overheid en politiek. Op dit moment werkt ze bij het Nederlands Instituut Publieke Veiligheid als Manager Veiligheidsregio Dienstencentrum.

“Wij zijn blij met de benoeming van Marloes van Rijswijk en kijken uit naar de samenwerking. In Marloes zien wij een gemeentesecretaris die toegerust is om met de opgaven van nu en van de toekomst mee te bewegen,” aldus burgemeester Vermue.

Marloes van Rijswijk kijkt uit naar haar nieuwe functie: “Als gemeentesecretaris mag ik één van de verbindende schakels zijn tussen inwoners, bestuur en medewerkers om zo samen aan de slag te gaan met de ambities van Zundert. De komende periode ga ik de gemeente Zundert alvast beter leren kennen en vanaf 1 september mag ik van start. Ik kijk er enorm naar uit!

Een gemeentesecretaris is eerste adviseur voor het college van burgemeester en wethouders. Daarnaast heeft ze de rol van algemeen directeur, en is daarmee lid van het directieteam van de ambtelijke organisatie.

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/artikel/marloes-van-rijswijk-benoemd-als-gemeentesecretaris-voor-de-gemeente-zundert