03 oktober 2022

Bent u 65 jaar of ouder? En heeft u geen zin in een stille, sombere herfst? Meld u dan aan voor het project ‘Tijd van je leven’! Iets nieuws leren, mensen ontmoeten en samen creatief aan de slag met kunstenaars uit de buurt. Dat is wat u kunt verwachten van ‘Tijd van je leven’.

 

Binnenkort start het project: zes weken lang, elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur een nieuwe uitdaging.

‘Tijd van je leven’ is een project voor iedereen. Dus ook voor mensen die zichzelf niet zo creatief vinden. Of voor mensen die het moeilijk vinden om nieuwe contacten te leggen of eropuit te gaan. Gun uzelf deze kans, het levert u veel leuke en nieuwe ervaringen op.

Het project begint met een ontmoetingsdag. Tijdens deze gezellige dag (met muziek, theater én een lekkere lunch) krijgt u alle informatie over ‘Tijd van je leven’. Ook maakt u kennis met de mensen die meewerken aan dit project. Als u interesse heeft dan kunt u zich aan het eind van de dag opgeven om mee te doen.

 

Nieuwsgierig geworden? Laat u verrassen en meld u aan voor de ontmoetingsdag op dinsdag 18 oktober van 10.00 tot 15.30 uur. Locatie is de Koutershof in Rijsbergen. Meedoen is gratis. Aanmelden voor de ontmoetingsdag is verplicht.

Heeft u vragen, of wilt u zich aanmelden? Neem contact op met één van de projectleiders:

 

Bekijk de website van 'Tijd van je leven' voor meer informatie.